Podczas warsztatów poznacie jak ze zwykłych prostych produktów stworzyć pyszne, zdrowe, niskokaloryczne tort, które smakowo nie różnią się od tradycyjnych cukierniczych wyrobów.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. godz., 12:00
niedziela, godz. 10:00, 11:30
Podczas warsztatów zapewniamy:
- doskonałą zabawę,
- degustację przygotowywanego tortu,
- fartuch dla każdego uczestnika,
- uszykowane stanowisko pracy z wszystkimi produktami,
- wodę mineralną, kawę i herbatę,
- materiały szkoleniowe,
- opakowania na wynos, dzięki którym podzielisz się swoimi potrawami z najbliższymi,
- pomoc w wykonywaniu ciast i cenne wskazówki,
- certyfikat ukończenia warsztatów.
Przebieg Warsztatów:
- przedstawienie i prezentacja tortów jakie będziemy wykonywać podczas warsztatów.
- omówienie wykonania idealnego tortu
- omówienie zamienników cukru, zamienników mąk, produktów przeznaczonych dla alergików i wegan.
- przygotowanie biszkoptu bez cukru, bez glutenu, wegańskiego
- przygotowanie kremów idealnych w wersji Fit i bez cukru.
- przygotowanie Drip Cake w różnych wersjach.
- zdobienie tortów.
- zdjęcia wykonanych słodkości.
- wręczenie certyfikatów.