Podczas warsztatów poznacie jak ze zwykłych prostych produktów stworzyć pyszne, zdrowe, niskokaloryczne tort, które smakowo nie różnią się od tradycyjnych cukierniczych wyrobów. Stworzymy torty ze zdobieniem Drip Cake.
Podobne wydarzenia
27 kwietnia - 5 maja 2024, godz. 09:00 - 18:00
ulgowy 20 zł
czwartek - sobota
Jeśli uczestnik chce wykonać tort w wersji wegańskiej, bezcukrowej i bezglutenowej, każdy z uczestników będzie miał do wyboru wersję wykonywanego tortu.
Każdy zabiera ze sobą stworzone dzieła do domu.
Podczas warsztatów zapewniamy:
- doskonałą zabawę,
- degustację przygotowywanego tortu,
- fartuch dla każdego uczestnika,
- uszykowane stanowisko pracy z wszystkimi produktami,
- wodę mineralną, kawę i herbatę,
- materiały szkoleniowe,
- opakowania na wynos, dzięki którym podzielisz się swoimi potrawami z najbliższymi,
- pomoc w wykonywaniu ciast i cenne wskazówki,
- certyfikat ukończenia warsztatów.
Przebieg Warsztatów:
- Przedstawienie i prezentacja tortów jakie będziemy wykonywać podczas warsztatów.
- Omówienie wykonania idealnego tortu
- Omówienie zamienników cukru, zamienników mąk, produktów przeznaczonych dla alergików i wegan.
- Przygotowanie biszkoptu bez cukru, bez glutenu, wegańskiego
- Przygotowanie kremów idealnych w wersji Fit i bez cukru.
- Przygotowanie Drip Cake w różnych wersjach.
- Zdobienie tortów.
- Zdjęcia wykonanych słodkości.
- Wręczenie certyfikatów.
Ilość miejsc ograniczona (max 8)
Czas Trwania 4-5h