23 listopada o godzinie 19:00 zapraszamy do restauracji Grand Blue, gdzie czekają na Państwa niepowtarzalne doświadczenia kulinarne. Tu, w otoczeniu bajecznie pięknego widoku na morskie horyzonty, odbędzie się niezwykła podróż przez smaki i aromaty.
Podobne wydarzenia
sobota, godz. 19:00
czwartek, godz. 18:00
Dopełnieniem wieczoru będzie recital fortepianowy, który stworzy niepowtarzalny klimat wieczoru.
Czas spędzony w restauracji Grand Blue to prawdziwa uczta dla zmysłów, która pozostanie w Państwa sercu na bardzo długo.
MENU DEGUSTACYJNE:
Aperitif: szampan G.H. Mumm
Sztuczki cielęciny na biało
tuńczyk / ogórek kartuski / spirulina / zielone warzywa
Przegrzebki z kasztanami
czerwona kapusta / topinambur / ziemniaki / chorizo
Krem z kiszonej kapusty z żabim udkiem
soczewica / suszone pomidory / kminek
Stek z marlina błękitnego
szpinak / koper włoski / ziemniaki / szparagi morskie
Filet z barramundi
fasola / vongole / jabłko / cząber
Polędwica z jelenia sous vide
Ciszka kaszubska / pasternak / pigwa / borowik stepowy
Marchewkowa kremówka z orzechami
cukinia / pistacje / cytryna
Rezerwacje:
e-mail: grand.blue@sofitel.com
tel.: 58 520 61 71
*Warunki rezerwacji:
Rezerwacje przyjmujemy telefonicznie lub e-mailowo.
Konieczna jest przedpłata.
Zastrzegamy sobie prawo do odwołania wydarzenia.