Wyjątkowe wiosenne kompozycje w autorskim menu szefa kuchni Tomasza Koprowskiego, połączone z wykwintnymi szampanami G.H. Mumm. Aromatyczne i lekkie dania, których smak jest pierwszym zwiastunem wiosny.
Podobne wydarzenia
niedziela, godz. 13:00
sobota, godz. 19:00
Tomasz Koprowski - szef kuchni
Jakub Skurczynski - ambasador marki G.H. Mumm
Michał Cybulski - F&B Deputy Manager
PRZYSTAWKA
królik / agrest / młoda marchew / tymianek
tatar z marchwi / orzechy / jajko przepiórcze / zioła / szalotka / ser kozi
G.H. MUMM ROSÉ
ZUPA
consommé Olga / przegrzebki / trawa cytrynowa
G.H. MUMM CORDON ROUGE BRUT
DANIE GŁÓWNE
jesiotr / ogórek kiszony / chrust / kawior Antonius / kalafior
gołąb / foie gras / soczewica / kukurydza / mirabelka / smardze
G.H. MUMM R.LALOU
DESER
truskawki / biała czekolada / beza / sorbet
G.H. MUMM DEMI SEC
(woda, herbata, kawa wliczone w cenę)
Rezerwacje:
58 520 60 71
H3419-FB2@sofitel.com (liczba miejsc ograniczona)