Podczas warsztatów poznacie jak ze zwykłych prostych produktów stworzyć pyszne, zdrowe, niskokaloryczne tort, które smakowo nie różnią się od tradycyjnych cukierniczych wyrobów.
Podobne wydarzenia
27 kwietnia - 5 maja 2024, godz. 09:00 - 18:00
ulgowy 20 zł
czwartek - sobota
Nauczymy się wypiekać bezglutenowy biszkopt bez dodatku cukru jak i bezglutenowy.
Jeśli uczestnik chce wykonać tort w wersji wegańskiej, bezcukrowej i bezglutenowej, każdy z uczestników będzie miał do wyboru wersję wykonywanego tortu.
Każdy zabiera ze sobą stworzone dzieła do domu
Przebieg Warsztatów:
Przedstawienie i prezentacja tortów jakie będziemy wykonywać podczas warsztatów.
Omówienie wykonania idealnego tortu
Omówienie zamienników cukru, zamienników mąk, produktów przeznaczonych dla alergików i wegan.
Przygotowanie biszkoptu bez cukru, bez glutenu, wegańskiego
Przygotowanie kremów idealnych w wersji Fit i bez cukru.
Przygotowanie Drip Cake w różnych wersjach.
Zdobienie tortów.
Zdjęcia wykonanych słodkości.
Wręczenie certyfikatów.
Ilość miejsc ograniczona (max 8)
Czas Trwania 4-5h